Recente projecten


Verbouwing Woning te Kampen

Kleurrijk & Creatief

Deze woning krijgt er een complete keuken bij waar vroeger de serre stond. Veel scheve wanden en lastige hoeken maar hoe ga je dat nou inrichten naar je wens. Door de visualisaties te maken compleet naar de wens van de klant konden ze verder en concrete plannen maken.


Verbouwing Woning te Nijverdal

Stoer & chique

De woning is erg oud en moet compleet worden gerenoveerd. Er komt een grote uitbouw bij aan maar ja hoe komt je benedenverdieping er dan uit te zien. En hoe ga je dan je gewenste stijl erin verwerken. Samen met de klant heb ik besproken wat ze graag zouden willen en dit voor hun gevisualiseerd zodat er goede concrete plannen gemaakt konden worden voor de aannemer.


Nieuwe indeling woonkamer te Denekamp

Stoer, warm & een woonkeuken.

'' mijn woonkamer vind ik niet gezellig'' dat werd er gezegd tijdens het gesprek met mijn klant. '' Ook kan ik mij niet een andere indeling voorstellen, het huis was ook zo ingericht toen we het kochten'' Na een leuk en enthousiast gesprek ben ik aan de slag gegaan en de hele beneden verdieping aangepakt!  De eetkamer verplaatst , de keuken een andere plek en een woonkamer gedeelte die je kunt sluiten met prachtige taatsdeuren.


Verbouwing prachtige woning te Neede

Aan de hand van de aangeleverde 2D tekeningen van de architect heb ik leven in de tekening geblazen! Nu kon de klant betere keuzes maken zoals de kleuren van de kozijnen en de dakpannen


Verbouwde boerderij te Ruurlo

Deze prachtige verbouwde boerderij mogen voorzien van een bijpassend interieur. De wensen waren een warme woonkamer met een knipoog en een ''eyecather'' . Bij dit interieur heb ik dus gekozen voor de Nachtwacht in een gouden lijst om extra sfeer te brengen bij de ronde haard. Ook is er een leuke kinderhoek toegevoegd totaal in stijl met een groot krijtbord.


Van dichte keuken naar open keuken te Nijverdal

Je hebt een woning gekocht maar je bent niet helemaal blij met de indeling. Bij deze woning is de wand bij de keuken eruit gehaald om een meer openlijke ruimte te creëren.  Ook was de vraag: '' hoe kunnen wij mooi onze honden benches wegwerken'' Dit heb ik gedaan door een sidetable te maken met daaronder de benches zodat het mooi in het geheel past. 


Verbouwing + nieuwe keuken te Kampen

Nadat deze klant had besloten een stuk aan de voorkant erbij aan te bouwen en een nieuwe keuken te plaatsen werd de inrichting een stuk lastiger. Ze konden zich niet goed voorstellen hoe het complete plaatje werd en welke nieuwe meubels hier goed bij zouden passen. Ze wilde graag warmte met houttinten


Woonkamer & Eetkamer restyle te Nijverdal

Je hebt een prachtige woonkamer maar je hebt een erker en heel veel raampartijen hoe richt je deze dan het mooiste in. Mijn klant was hier erg mee bezig en kon geen één geheel van de ruimte krijgen. Ik heb haar hierbij geholpen door het uitzoeken van de meubels en accessoires en kleurvoorstellen gemaakt.


Van kantoor naar Airbnb en weer terug te Berkel en Rodenrijs

Vraag van de klant; ik heb een bijgebouw en wil deze gaan gebruiken als kantoor maar ook dat we hem kunnen verhuren als Airbnb. Hoe kunnen we dit aanvliegen en hoe zorg je ervoor dat het één geheel blijft en knus.

Oordeel zelf wat je er van vind geworden.


Moderne overkapping aan het water te Borculo

Vraag van de klant; ik heb een oud huis maar zou daar graag een moderne overkapping bij willen zetten. Zou dit wel staan en hoe ziet dit er dan uit.
Met de inspiratie die was gestuurd en foto;s van het huis ben ik gaan zoeken wat het mooiste zou staan. Onderstaand zie je het resultaat wat het is geworden. 


Nieuwbouw woning te Hellendoorn

Wat is er nou lastiger dan een ruimte inrichten die nog niet eens bestaat. De vraag van de klant was kun je de ruimte eens visualiseren zodat we een gevoel bij ons huis krijgen en welke meubels we zouden kunnen aanschaffen


Bungalow uitbreiding te Veere

Deze klant woont in het prachtige Zeeland met zicht op het water. De bungalow was aan de voorkant verouderd en ze wilden graag een groot stuk bij het huis aan met zoveel mogelijk glas om van het prachtige uitzicht te genieten. De voor en zijkant van de woning is 2 meter naar voren getrokken met grote glazen schuifdeuren.