Recente projecten


Woonkamer & Eetkamer restyle te Nijverdal

Je hebt een prachtige woonkamer maar je hebt een erker en heel veel raampartijen hoe richt je deze dan het mooiste in. Mijn klant was hier erg mee bezig en kon geen één geheel van de ruimte krijgen. Ik heb haar hierbij geholpen door het uitzoeken van de meubels en accessoires en kleurvoorstellen gemaakt.


Van kantoor naar Airbnb en weer terug te Berkel en Rodenrijs

Vraag van de klant; ik heb een bijgebouw en wil deze gaan gebruiken als kantoor maar ook dat we hem kunnen verhuren als Airbnb. Hoe kunnen we dit aanvliegen en hoe zorg je ervoor dat het één geheel blijft en knus.

Oordeel zelf wat je er van vind geworden.


Moderne overkapping aan het water te Borculo

Vraag van de klant; ik heb een oud huis maar zou daar graag een moderne overkapping bij willen zetten. Zou dit wel staan en hoe ziet dit er dan uit.
Met de inspiratie die was gestuurd en foto;s van het huis ben ik gaan zoeken wat het mooiste zou staan. Onderstaand zie je het resultaat wat het is geworden. 


Nieuwbouw woning te Hellendoorn

Wat is er nou lastiger dan een ruimte inrichten die nog niet eens bestaat. De vraag van de klant was kun je de ruimte eens visualiseren zodat we een gevoel bij ons huis krijgen en welke meubels we zouden kunnen aanschaffen


Bungalow uitbreiding te Veere

Deze klant woont in het prachtige Zeeland met zicht op het water. De bungalow was aan de voorkant verouderd en ze wilden graag een groot stuk bij het huis aan met zoveel mogelijk glas om van het prachtige uitzicht te genieten. De voor en zijkant van de woning is 2 meter naar voren getrokken met grote glazen schuifdeuren.